Autorijschool Hans de Baaij is een rijschool die gevestigd is in Beuningen. Persoonlijke benadering en kwaliteit van lesgeven staan bij deze rijschool hoog in het vaandel. Bij Autorijschool Hans de Baaij haalt iedereen met veel plezier zijn of haar rijbewijs voor een uiterst concurrerende en altijd vaste lage prijs! Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je na enige tijd niet of nauwelijks gereden te hebben je kennis weer op peil wilt brengen. Autorijschool Hans de Baaij zorgt ervoor dat je snel, maar vooral ook op een zeer verantwoorde en zorgeloze wijze aan het verkeer deel kunt nemen!

Ophalen en wegbrengen waar jij wilt

Autorijschool Hans de Baaij biedt praktijklessen aan van maandag tot en met zaterdag. Deze praktijklessen vinden plaats in de regio’s Beuningen, Nijmegen, Wijchen en West Maas en Waal.  De examens zullen uiteindelijk plaatsvinden in Nijmegen.  Er wordt gelest in een Volkswagen Golf. Alle lessen worden gevolgd aan de hand van een gestructureerd lesplan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een voor iedere leerling persoonlijk opgezette digitale instructiekaart. Zo houden we de vorderingen van iedere leerling nauwkeurig bij. Op die manier is de opleiding perfect aangepast aan jouw behoefte! Ook kan de leerling dan zelf ten alle tijde zijn/haar vorderingen inzien.

Theorieles volgen op de manier die het beste bij je past

Optie 1: De rijschool kan zorg dragen voor een Theorieboek en CD-rom voor alle theorie en theorie-examentraining. Deze methode is prima te adviseren voor mensen die probleemloos uit een boek kunnen leren en de bevestiging halen uit oefenexamens.

Optie 2: Een leerling kan via internet zelf op de website van www.i-theorie.nl bepalen welk pakket wordt aangeschaft en rekent dit vervolgens met hen af. Deze optie is prima voor leerlingen die nog iets extra’s willen. Deze optie kan uiteraard ook door de rijschool geregeld worden.

Optie 3: De leerling wil graag een volledig verzorgde theorie-opleiding met een daaraan gekoppeld (ingekocht) examen. Daarvoor kunnen leerlingen prima terecht bij  een aantal verschillende theorie centra, waarmee de autorijschool een nauwe samenwerking heeft. Als een leerling aan deze optie de voorkeur geeft, kan hij/zij dat laten weten. De rijschool zal dit dan uiteraard graag regelen. De kosten hiervoor blijven buiten de rij-opleiding.

Optie 4: De leerling voorziet zelf in theoriemateriaal via familie, vrienden of kennissen om geheel zelfstandig zijn/haar theorie te leren.

 

Altijd rijles van dezelfde instructeur in een vaste auto

Autorijschool Hans de Baaij is tevens uitermate geschikt voor leerlingen met faalangst, ADHD en andere mogelijke belemmeringen. De instructeur weet je prima op je gemak te stellen. Samen met jou zorgt hij dan ook altijd voor een plezierige opleiding met natuurlijk uiteindelijk het gewenste resultaat!