Na het verzenden van het formulier ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens (mogelijk in Spam). Ook wordt er een bevestigingsmededeling getoond. Wacht even tot u deze mededeling heeft gezien voor u de pagina sluit. Indien u beide heeft gezien/ontvangen zijn alle gegevens succesvol verzonden.

Algemene Gegevens

Voornaam/Roepnaam
Tussenvoegsels
Achternaam
Geslacht
Adres
Postcode + Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Geboortedatum

Alle velden zijn verplicht.

Lessenpakket

Overzicht van de pakkettenGekozen pakket*
Bij losse rijlessen, vul aantal lessen in:*


Je moet akkoord gaan met de voorwaarden, lees ze hier.
Alle velden met * zijn verplicht.

Betaling

Kies hieronder uw gewenste vorm van betaling:

Vorm van betaling*

Alle velden met * zijn verplicht.

Machtiging bij CBR

"Voordat de rijschool het examen of een toets voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een examen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD, jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef je DigiD nooit aan een ander. Hieronder staat precies wat je moet doen om je rijschool te machtigen. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, kijk dan op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.

Verder is het goed om te weten dat jouw rijschool een examen of toets alleen op jouw naam kan reserveren. De mogelijkheden om de examendatum te verplaatsen zijn zeer beperkt. Stem je examendatum dus van te voren goed af met je rijschool. Het machtigen van je rijschool en het reserveren op naam moeten ertoe leiden dat jouw rijschool altijd binnen afzienbare tijd een examen voor jou kan aanvragen." bron: CBR

Lees eerst alle stappen voordat je op de knop drukt.

Stap 1: Klik op deze knop
Stap 2: klik op "Inloggen met DigiD".
Stap 3: login met je DigiD.
Stap 4: vul het rijschoolnummer: 5510N0 en je adresgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.
Stap 5: machtig je rijschool.


Je ontvangt een bevestiging van de machtiging per mail. Eveneens ontvang je mails van het CBR wanneer er een examen is gereserveerd, of bij een eventuele ruiling of annulering. Ook ontvang je als je gezakt bent het uitslagformulier.

Je mag deze stap nu overslaan (als je nog geen DigiD hebt). Je wordt dan later herinnerd aan deze machtiging.